آسانسورها یکی از مکانهای عمومی برای رفت و آمد هستند و در یک محیط اداری یا تجاری روزانه صدها نفر از آن استفاده می کنند در نتیجه یکی از عاملان انتقال آلودگی از فرد و محیطی به فرد و محیطی دیگر همین آسانسور  است پس وجود یک مرجع کامل شامل  اقدامات لازم برای نظافت آسانسور در محیط کار و آپارتمان های بزرگ واجب و ضروری است.

نظافت بخش های مختلف آسانسور


 نحوه شستن درب آسانسور: درب های آسانسورها از جنس های مختلفی ساخته می شود که بسته به جنس درب میتوانید از مواد مختلفی استفاده کنید معمولا جنس درب آسانسور از فولاد ضد زنگ با روکش آلومینیومی است که برای تمیز کردن آن می توانید از یک دستمال تمیز و مقداری ماده شوینده استفاده کنید برای تمیزی بهتر می توانید از سرکه سفید هم استفاده کنید.

اگر جنس درب شیشه ای بود می توانید از یک ماده شیشه پاک کن یا دستگاه بخار استفاده کنید بعداز تمیز کردن درب برای ماندگاری تمیزی درب ها می توانید از محلول پولیش استفاده کنید.


 کف آسانسور : بسته به نوع آسانسور کف پوش کابین از جنس سنگ با طرح مختلف گرانیت یا کفپوش موکت است.برای نظافت هرکدام از این کف پوش ها نیاز به یک مواد و لوازم مناسب جهت شستشو  هستید برای کف های سنگی و سرامیکی می توانید از دستگاه پولیشر کف و برای کف های موکتی میتوانید از موکت شوی صنعتی استفاده کنید اگر خرید یا تهیه این دستگاه ها مقدور نیست می توانید از یک تی و مقدار ی مواد شوینده استفاده کنید.

 

دیواره های آسانسور: دیواره های آسانسور معمولا از جنس فولاد ضد زنگ هستند ، آینه و شیشه هایی نیز در اطراف دیواره ها برای زیبایی داخل آسانسور نصب می کنند برای نظافت دیوار آسانسور  ابتدا درز و شکاف ها در گوشه و کنار دیواره و آینه  آسانسور را  با استفاده از یک برس یا قلم از گرد و خاک و  آشغال تمیز کنید سپس با یک دستمال آغشته به مواد شوینده خوب تمیز کنید و بعد با یک دستمال دیگر خوب خشک کنید برای تمیزی بهتر بخش شیشه ای دیواره ها از شیشه پاک کن مخصوص و دستمال میکروفایبرو  یا دستگاه بخار استفاده کنید.

 

تمیزی چراغ ها و سقف و دکمه ها : چراغ ها و دکمه ها معمولا حساس ترین بخش داخلی یک آسانسور هستند برای اینکه به سیستم برق رسانی دکمه ها و چراغ ها آسیب وارد نشود از یک دستمال آغشته به اسپری مخصوص برای نظافت آنها استفاده کنید.


 پیت یا چاهک و ریل ها  : این بخش ها از مهم ترین بخش های آسانسور هستند که عدم نظافت به موقع و صحیح آنها موجب اختلال در عملکرد حرکتی آسانسور می شود برای نظافت این بخش ها نیاز یک متخصص با تجربه دارید چون به تنهایی و بدون آشنایی کامل با نحوه نظافت ، تمیزی این بخش ها کار دشوار و سختی است پس نظافت آن را به ماهی یک بار به تیم نظافتی بسپارید.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آسانسور ,استفاده ,نظافت ,توانید ,شیشه ,تمیز ,استفاده کنید ,برای نظافت ,بخار استفاده ,دستگاه بخار ,مواد شوینده ,برای نظافت آسانسور
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

emohtava معماری دوره صفوی و قاجار Andre بهداشت آب و فاضلاب ایران فیلم سایت مرجع دانلود فیلم و سریال موسسه فرهنگی هنری رهگذر Julian Health , Safety & Invironment رسانه برتر ایرانیان