جوش شیرین یک ترکیب شیمیایی ساده به نام بی کربنات سدیم است که در بازار به جوش شیرین معروف است جوش شیرین دارای خاصیت قلیایی است و بخودی خود یک جاذب رطوبت و بوگیر است اما ترکیب آن با یک ماده ی اسیدی مانند سرکه تولید گاز کربن دی اکسید می کند و در واقع ترکیب این دو ماده باهم یک خاصیت ضدعفونی کننده را بوجود می آورد و به همین دلیل است که معمولا برای ضدعفونی و تمیزی بسیاری از مواد از ترکیب جوش شیرین و سرکه استفاده می شود
امروزه کاربرد سرکه در نظافت خانه و آشپزخانه ها در حال افزایش است، میدانیم که سرکه جزو اجزای جدانشدنی آشپزخانه ها می باشد. زمانی که حرف از سرکه می شود بیشتر ذهن به سمت استفاده از آن در آشپزی و مصارف خوراکی کشیده میشود و کمتر کسی به کاربرد سرکه در نظافت خانه و آشپزخانه فکر می کند
درباره این سایت